Cavaleru Nopti Serial Ep 65

Watch Serial Number Search

Aless14 a scris:Cross ai mai facut cumva rost de traduceri? Sunt foarte curioasa ce ii povesteste Seval lui Kerem in ep 69. Cam atat ma intereseaza din noul sezon. Cred ca am mai spus odata, eu cred ca noua arhitecta are legatura cu Ahmet, daca nu ma insel e cea cu care trebuia el sa se casatoreasca, si vad ca deja reuseste sa isi bage prea mult coada intre cei doi si sincer. Incepe totul sa cam semene cu o telenovela Pacat.era mai bine daca se termina cu ep 65 cu nunta celor doi, fara nenorocirea de la sfarsit. Pupici la toate. Buna seara, maine seara avem un nou serial..

Draga Jhale cred ca daca totul ar fi mers bine intre ei, ar fi devenit prea plictisitor, si prea ireal.si in plus stii ca cel mai frumos moment dintr-o cearta e impacarea Ce o fi cu Cross? Nu a mai intrat de ceva timp. Vad ca fiecare avem un program mai incarcat in ultimul timp Bine ai revenit printre noi Korel, credeam ca te-am pierdut. Concediu placut. Ce-ti pasa, te plimbi. Multumim pentru mesaj. Pupici la toata lumea si o saptamana usoara.

Cavalerul noptii online serial ep 65. Filme Online Gratis, Seriale Online gratis, Seriale tv online, subtitrate in romana, filme noi, filme gratis, filme 2013. Claves De Interpretacion Biblica Tomas De La Fuente Pdf Viewer. Cavaleru nopti ep 65. Filme Online Gratis, Seriale Online gratis, Seriale tv online, subtitrate in romana, filme noi, filme gratis, filme 2013, Emisiuni tv online.

Buna ziua Aless, vad ca si tu esti foarte optimista in privinta lor, ca si cross, si asta nu-i rau deloc. Si eu cred ca se iubesc cu adevarat, chiar daca ma mai supara uneori, unul cu orgoliul, celalalt cu minciunelele. Trebuie sa recunosc ca, oricite pacate ar avea Onur, ramine cel mai perfect barbat pe care l-am vazut pina acum si probabil ca ar fi si mai perfect daca Seh ar fi mai maleabila. Dar, daca ar fi mai putin mindra, nu stiu daca ar mai fi atit de.ea insasi. 51 si 52 mi-au adus aminte de ce-mi place atit de mult Onur si de ce-mi vine sa spun de cite ori il privesc: IN TOT CE VAD E NUMAI PERFECTIUNE Felul cum stie se-si repare greselile, cuvintele pe care le foloseste.felul cum le rosteste.sint aproape ireal de frumoase.Cum sa nu-l ierti si cum sa nu-l iubesti? Si eu as fi vrut ca filmul sa se termine la ep. 66, fara nenorocirea de la sfirsit.

Cred ca ar fi ramas in istorie acest serial prin perfectiunea scenariului, regie si mai ales prin jocul actorilor. S-ar putea ca aceasta Eda sa fie tipa cu care trebuia sa se insoare Ahmed, ca nu vad de unde ar avea atita ura si dorinta de razbunare pe Seh. Cross ai mai facut cumva rost de traduceri?

Sunt foarte curioasa ce ii povesteste Seval lui Kerem in ep 69. Cam atat ma intereseaza din noul sezon. Cred ca am mai spus odata, eu cred ca noua arhitecta are legatura cu Ahmet, daca nu ma insel e cea cu care trebuia el sa se casatoreasca, si vad ca deja reuseste sa isi bage prea mult coada intre cei doi si sincer.

Incepe totul sa cam semene cu o telenovela Pacat.era mai bine daca se termina cu ep 65 cu nunta celor doi, fara nenorocirea de la sfarsit. Pupici la toate.

J.Hale a scris: Buna cross! E bine ca esti optimista in privinta lor. Eu nu prea cred ca exista iubire adevarata atunci cind 2 oameni se cearta mereu si se jignesc si intre ei nu este incredere. La un moment dat se rupe totul. Ei nu prea au de ce sa 'creasca', sint oameni maturi si au trecut prin multe impreuna, ar fi cazul sa se linisteasca. Uite la Nadide si Burhan, se iubesc de o viata si totul a fost posibil datorita increderii si intelegerii dintre ei.

Din cauza intimplarilor care i-au marcat viata, Seh se teme de toti si de toate si deci, are nevoie de cineva care sa-i aminteasca mereu ca este iubita si ca nu mai are de ce se teme. Dupa mine, nu are pretentii prea mari. Onur, dupa ce a fost inselat de logodnica. A considerat femeile bune doar ptr. Soil Mechanics By Gopal Ranjan Pdf Viewer on this page. A-i satisface nevoile, si nu vrea sa inteleaga ca, atunci cind iubesti cu adevarat, gindul la alte femei trebuie sa dispara. Si ce-i mai grav, nu vrea sa inteleaga ca minciuna este cea care poate distruge si cea mai solida relatie. Pe mine ma ingrijoreaza usurinta cu care minte si nevoia asta de a minti, cind adevarul e mai simplu si mai usor de spus, in cazul lui.

Buna fetelor, cred ca esti cam aspra Jhale, eu cred in continuare ca Onur nu a inselat-o pe She. Iar cu minciuna mie nu mi s-a parut ca a mintit asa usor, chiar mi s-a parut ca s-a fasticit un pic, a evitat sa se uite la She, nu cred ca a avut un plan pus la cale, cred ca pe moment a vrut sa evite alte discutii, bine asta nu scuza greseala dar nu e chiar de neiertat. Iar iubirea dintre Nadide si Burhan este deosebita, dar sa nu uitam ca si ei sunt deosebiti, aduti aminte cum a reactionat Nadide cand Fusun i-a spus ca era cu rusoaica, si a facut-o sa se gandeasca ca e ceva intre ei, ea a ramas la She pentru a se linisti iar apoi s-a dus si a vorbit cu Burhan.